Compania Relaxmob-Drive SRL, CUI RO38070100, este distribuitor oficial și reprezentant direct a produselor marca Artvent RTD pe teritoriul Romaniei . Fabrica de mobilă Artvent RTD din Republica Moldova are ca domeniu de activitate proiectarea si realizarea mobilierului tapițat producând o serie variată de modele de canapele în diferite direcții stilistice.

Artvent RTD produce prin secția specializată in tapiterie, mobilier de calitate la standarde internationale, in vederea satisfacerii celor mai exigente cerinte.

Cea mai de seamă calitate a produselor este adaptabilitatea configuratiilor mobilierului in functie de dimensiunile si forma spatiului disponibil. Cu un grad sporit de utilitate, confortabile, dar mai ales rezistente, produsele Artvent RTD reprezinta un reper si o alternativa modernă in amenajarea locuintelor,oficiilor dar si a hotelurilor, clinicilor medicale, restaurantelor etc. Fabrica de mobilă Artvent RTD este formată din personal cu înaltă calificare și experiență în domeniul construcției de mobilier. Și-a început activitatea în domeniul producției de mobilier in anul 2008. Marca comercilă ,,Artvent” RTD este recunoscută datorită calitații inalte a produselor si serviciilor oferite dar și mulțumită investițiilor direcționate in domeniul calitătii si rezistentei .


Compania RELAXMOB-DRIVE este unicul distribuitor oficial al companiei din Israel SHIELD.
RELAXMOB-DRIVE are acoperire națională si colaborează cu o rețea de magazine fizice, online magazine și fermieri din țară.

Compania este orientată spre maximizarea eficienței in domeniul insecticidelor și capcanelor ecologice oferind fermierilor și gospodăriilor individuale un sortiment variat de insecticide si capcane ecologice calitative de ultimă generație.

Obiectivul permanent al companiei îl constituie diversificarea gamei de produse în măsură de a satisface toate necesitățile și exigențele consumatorilor. Optând pe maximizarea gradului de satisfacție a partenerilor săi, compania tinde să construiască o relație de parteneriat cu aceștia, bazată pe încredere și respect.